Waarom kiezen voor Jakob Bruin?

Persoonlijk

Onze laagdrempelige benadering wordt door onze klanten erg gewaardeerd. Geen ingewikkelde contracten, maar gewoon persoonlijk contact en heldere afspraken.

Continuïteit

Géén koffie meer op voorraad of een koffiemachine die dienst weigert. Geen gewenste situatie. Om dit te voorkomen, plegen wij gedegen onderhoud en zorgen voor voldoende ingrediënten.

Alles op één adres

Een nieuwe of gebruikte koffiemachine, restaureren of personaliseren van machines, leveren van koffie, thee en aanverwante artikelen. Altijd flexibel en oplossingsgericht.

Koffiemachines, nieuw én gebruikt

Wij leveren nieuwe en gebruikte koffiemachines aan bedrijven, instellingen en particulieren. Naast verkoop is het ook mogelijk om een koffiemachine te huren voor een korte of langere periode. Daarnaast leveren we onderdelen voor de meest gangbare merken.

MEER INFORMATIE

Service en onderhoud

Wij verzorgen het onderhoud en periodieke reiniging service voor alle soorten koffiemachines, dit kan ter plaatse of in onze eigen werkplaats. Ook kunnen wij uw gebruikte koffiemachine restaureren of personaliseren. Onze vakmensen staan voor u klaar!

BIJ STORING: 058 20 38 056

De beste koffie

Wij branden koffies op smaak en willen geen nare of overmatige bitters in onze koffies. Wij branden dus minder donker dan de traditionele koffiebranders en houden hiermee de eigenschappen van de boon intact.

De lekkerste thee

Wij leveren heerlijke verwen thee met uitdagende smaakcombinaties. Onze losse thee komt rechtstreeks van de plantages en heeft de hoogste kwaliteit. De zelf samengestelde blends zijn een feestje voor de thee liefhebber.